Саманта Дроук New and Fresh
Брой мнения : 24 Регистрация : 21.08.2009 Age : 27 Местожителство : Париж
| Заглавие: Имение "Холифейлт" Пет Авг 21, 2009 7:38 pm | |
|
Последната промяна е направена от Саманта Дроук на Съб Окт 17, 2009 10:55 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Имение "Холифейлт" Пон Сеп 14, 2009 4:03 am | |
| На вратата се звънна, слязох долу и отворих. Беше едно момче, то ми подаде един плик и си тръгна. Затворих вратата и оворих плика колкото мога по- бързо. Беше картичка, разгърнах я и вътре пишеше: Здравейте!
Вие сте поканени на купон по случай пристигането на известния цигулар. Купонът ще се състои на 14 септември (понеделник) от 18:00ч. в Имението "Кълън".
Със сигурност щяхме да отидем с Томас. Но ми тряваше рокля, а на него костюм, пък и трябваше да му кажа. Отидох си до стаята и звъннах на Том.
- Здрасти, мило!- казах. - Здрасти! - Къде си? - Ами незнам- засмя се. И в същия момент влезе в стаята, оставих телефона на леглото и се затичах към Томас. Скочих в него и го целунах, той ме постави на леглото и започна да целува вратът ми. - Харесва ми, но не сега. Трябва да ти кажа нещо! Утре сме канени на... хъмм купон. Известния цигулар Уилям Гюн ще ходи в Лондон и сме поканени. Ще отидем нали?- направих мила муцунка. - Е как да откажа на теб?- целуна ме и след това ме придърпа в скута си.- Ами дрехи? - Ами сега ще прабваме-усмихнах се и го целунах. Станах от него и се запътих към гардеробната си. Отворих вратата и започнах да разглеждам. Избрах си няколко рокли и реших да питам Том за това, коя да облека. Облякох първата и застанах пред него. - Е какво ще кажеш за това? - Амии секси си, но не- ухили се. - Добрее!- отидох в гардеробната, съблякох роклята и облякок друга. - А това? - Ами не- каза. Преоблякох се и пак отидох пред Томас.
- Не- засмя се. - Офф- пак се преоблякох и отидох пред него.
- Ти шегуваш ли се с мен?- намуси се. - Не- засмях се. Преоблякох се с предпоследната рокля и отидох до него.
- Става, но не е за утре. Облякох последната и отидох пред него, пълна с надежда да хареса тази.
- Моля те, кажи, че тази е роклята- засмях се. - Ами тази е- придърпа ме към себе си и ме целуна. - Да не си пил?- отдръпнах се леко от него. - Малко, но не съм пиян. Спокойно- засмя се и започна да ме целува. - Добрее, хайде сега ти да си избереш костюм- започнах да го бутам към гардеробната. Той влезе в нея и след няколко минути излезе, изглеждаше така. - Красив- промълвих. След това легнах на леглото, завих се и заспах. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Имение "Холифейлт" | |
| |
|