Нашият измислен РП свят... |
|
| Фонтана | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
Брой мнения : 1096 Регистрация : 04.08.2009 Age : 29 Местожителство : ЛоНдОн
| Заглавие: Фонтана Пет Авг 07, 2009 7:21 pm | |
| | |
| | | Алекс Русо New and Fresh
Брой мнения : 5 Регистрация : 02.09.2009
| Заглавие: Re: Фонтана Вто Сеп 08, 2009 2:24 am | |
| Вървях по пътеката, замислена. Няколко пръски вода стигнаха до мен и видях че съм при фонтана. Капките ме заливаха, но въпреки това аз седнах на ръба. Около мен беше пълно с влюбени двойки и разкрещели се майки. "ИВАНЕЕЕЕЕ НЕ ПИПАЙ..." Подсмихнах се... деца... Мислите ми литнаха към Париж и към имението ми. Трябваше да ида скоро, той нямаше да чака вечно, а не го исках тук, в Лондон, около Том. Някакви тийнове се приближиха и започнаха да се снимат и лигавят около фонтана. Хванаха едно от момчетата и най-безцеремонно го хвърлиха във водата. Някаква лелка се разкреща за благоприличието на обществено място.. тъкмоп щях да защитя хлапетата когато.... | |
| | | Miranda Terans Members level 1
Брой мнения : 159 Регистрация : 07.11.2009 Age : 33 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Re: Фонтана Чет Ное 12, 2009 7:32 pm | |
| Отидох пред фонтана и видях някакво момичекоето гледаше към едни тийнейджъри.Запътих се към него и му казах: - Здравей!- а то ми отговори със същото.Попитах я как се казва, а тя ми отговори: - Аз съм Алекс.Ти как се казваш? - Аз съм Оделия. -Изглеждаш ми на около 15 годишна.-каза,а аз и отговорих: -Позна, а ти си на 17 години или на 18. -На 18 съм.-тогава ни нападнаха пръски причинени от тийновете. | |
| | | Дидито Йорданова Members level 1
Брой мнения : 164 Регистрация : 02.11.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Фонтана Чет Ное 12, 2009 9:54 pm | |
| Вървях забързано към болницата. Все пак аз бях главният лекар и не биваше да закъснавам. Днес имах много пациенти. Реших да мина през парка и се оказах близо до фонтата. Там имаше две момичета. Точно тогава ми се стори, че са ми познати. Нямах време да се запознавам понеже бързах, но изведнъж изпуснах чантата си и всички се изсипа. - О не! Русото момиче веднага се наведе да ми помогне да ги събера. - Ъъ, Здравей! Името ми е Диана. А твоето?
| |
| | | Miranda Terans Members level 1
Брой мнения : 159 Регистрация : 07.11.2009 Age : 33 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Re: Фонтана Чет Ное 12, 2009 10:41 pm | |
| Чух,че нещо падна.Обърнах се и видях една жена,която събираше някакви документи паднали от чантата й.Наведох се и й помогнах.Представи се като Диана и ме попита как е моето име.Аз и отговорих: -Аз съм Оделия.За къде бързаш толкова?-а тя ми отговори: -Аз съм главният лекар в болницата и бързам за работа.-точно тогава дойде Алекс и се представи.Двете се запознаха и Диана каза: -Би било хубаво да се опознаем,но имам много работа.Искате ли утре в девет сутринта да се срещнем в кафе"Шоколад"във Форкс? -Разбира се.-отговорихме ние в един глас... | |
| | | Хелан Къстър Members level 3
Брой мнения : 376 Регистрация : 23.08.2009 Age : 31 Местожителство : ФоРкС
| Заглавие: Re: Фонтана Съб Дек 05, 2009 5:39 am | |
| След като се прибрах и поспах ,на сутринта се изкъпах и си облякох това. Наблъсках МР3 си с песни на Green Day и реших да отида на разходка в парка.Паркирах джипа пред парка ,сложих както обича да казва Сам, тапите в ушите и тръгнах.Денят е прекрасен,нещо необичайно за Форкс,стигнах до фонтана и седнах . Дечата си играеха , а аз слушах най-добрите хотове на любимата си група - 21 guns,American idiote и много други. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Фонтана | |
| |
| | | | Фонтана | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|