OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нашият измислен РП свят...

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Фонтана

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Renesmee Cullen™
Дъ БоСс
Дъ БоСс
Renesmee Cullen™

Брой мнения : 1096
Местожителство : ЛоНдОн

Фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Фонтана   Фонтана EmptyПет Авг 07, 2009 7:21 pm

Фонтана Fontan-dzoki
Върнете се в началото Go down
https://our-world.bulgarianforum.net
Алекс Русо
New and Fresh
New and Fresh
Алекс Русо

Брой мнения : 5

Фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтана   Фонтана EmptyВто Сеп 08, 2009 2:24 am

Вървях по пътеката, замислена. Няколко пръски вода стигнаха до мен и видях че съм при фонтана. Капките ме заливаха, но въпреки това аз седнах на ръба. Около мен беше пълно с влюбени двойки и разкрещели се майки. "ИВАНЕЕЕЕЕ НЕ ПИПАЙ..." Подсмихнах се... деца... Мислите ми литнаха към Париж и към имението ми. Трябваше да ида скоро, той нямаше да чака вечно, а не го исках тук, в Лондон, около Том. Някакви тийнове се приближиха и започнаха да се снимат и лигавят около фонтана. Хванаха едно от момчетата и най-безцеремонно го хвърлиха във водата. Някаква лелка се разкреща за благоприличието на обществено място.. тъкмоп щях да защитя хлапетата когато....
Miranda Terans
Members level 1
Members level 1
Miranda Terans

Брой мнения : 159
Местожителство : Лондон

Фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтана   Фонтана EmptyЧет Ное 12, 2009 7:32 pm

Отидох пред фонтана и видях някакво момичекоето гледаше към едни тийнейджъри.Запътих се към него и му казах:
- Здравей!- а то ми отговори със същото.Попитах я как се казва, а тя ми отговори:
- Аз съм Алекс.Ти как се казваш?
- Аз съм Оделия.
-Изглеждаш ми на около 15 годишна.-каза,а аз и отговорих:
-Позна, а ти си на 17 години или на 18.
-На 18 съм.-тогава ни нападнаха пръски причинени от тийновете.
Дидито Йорданова
Members level 1
Members level 1
Дидито Йорданова

Брой мнения : 164

Фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтана   Фонтана EmptyЧет Ное 12, 2009 9:54 pm

Вървях забързано към болницата. Все пак аз бях главният лекар и не биваше да закъснавам. Днес имах много пациенти. Реших да мина през парка и се оказах близо до фонтата. Там имаше две момичета. Точно тогава ми се стори, че са ми познати. Нямах време да се запознавам понеже бързах, но изведнъж изпуснах чантата си и всички се изсипа.
- О не!
Русото момиче веднага се наведе да ми помогне да ги събера.
- Ъъ, Здравей! Името ми е Диана. А твоето?
Miranda Terans
Members level 1
Members level 1
Miranda Terans

Брой мнения : 159
Местожителство : Лондон

Фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтана   Фонтана EmptyЧет Ное 12, 2009 10:41 pm

Чух,че нещо падна.Обърнах се и видях една жена,която събираше някакви документи паднали от чантата й.Наведох се и й помогнах.Представи се като Диана и ме попита как е моето име.Аз и отговорих:
-Аз съм Оделия.За къде бързаш толкова?-а тя ми отговори:
-Аз съм главният лекар в болницата и бързам за работа.-точно тогава дойде Алекс и се представи.Двете се запознаха и Диана каза:
-Би било хубаво да се опознаем,но имам много работа.Искате ли утре в девет сутринта да се срещнем в кафе"Шоколад"във Форкс?
-Разбира се.-отговорихме ние в един глас...
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Брой мнения : 376
Местожителство : ФоРкС

Фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтана   Фонтана EmptyСъб Дек 05, 2009 5:39 am

След като се прибрах и поспах ,на сутринта се изкъпах и си облякох това. Наблъсках МР3 си с песни на Green Day и реших да отида на разходка в парка.Паркирах джипа пред парка ,сложих както обича да казва Сам, тапите в ушите и тръгнах.Денят е прекрасен,нещо необичайно за Форкс,стигнах до фонтана и седнах . Дечата си играеха , а аз слушах най-добрите хотове на любимата си група - 21 guns,American idiote и много други.
http://theforks.forumotion.com/forum.htm
Sponsored content

Фонтана Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтана   Фонтана Empty

Фонтана
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Фонтана на Ерос