| Статии и сканове за филмите и сериалите | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
Брой мнения : 1096 Регистрация : 04.08.2009 Age : 29 Местожителство : ЛоНдОн
| |
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Сря Ное 11, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Дидито Йорданова Members level 1
Брой мнения : 164 Регистрация : 02.11.2009 Age : 29
| |
| |
Дидито Йорданова Members level 1
Брой мнения : 164 Регистрация : 02.11.2009 Age : 29
| |
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| |
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Чет Ное 26, 2009 2:47 am | |
| | |
|
| |
Деми Ловато Newbies level 3
Брой мнения : 83 Регистрация : 26.10.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Съб Ное 28, 2009 3:59 am | |
| Най - новия турски сериал и най - якият до сега - Листопад ето първия епизод:
Епизод 01
Али Ръза е глава на сплотено, многодетно семейство, което живее в Анадола. Той работи като областен управител, но подкупността на бъдещия му зет го кара да напусне работата си от чувство за чест. След като едната от дъщерите, Лейля, е приета в университет в Истанбул, семейството решава да потърси ново начало в големия град. Но щастието и сплотеността им няма да траят дълго, защото градът е на път да разклати моралните им ценности, когато всеки един от членовете на семейството тръгва по своя път.
| |
|
| |
Деми Ловато Newbies level 3
Брой мнения : 83 Регистрация : 26.10.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Съб Ное 28, 2009 4:01 am | |
| Плакат на Лорена Рочас§ | |
|
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Съб Ное 28, 2009 4:08 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Съб Ное 28, 2009 4:10 am | |
| Интервю с Кати Кати, ти си една от най – обичаните актриси в България. Знаеше ли че имаш толкова много фенове в страна, която е толкова далече от Колумбия? Благодарение на интернет пполучавам много имейли от хора, които гледат моите теленовели в България. Преди година имах възможността да получа награда от списание „Теленовели” за Най – добра актриса в отрицателна роля. Много се зарадвах като разбрах, че в една толкова далечна страна като България има хора, които оценяват работата ми.
С какъв опит оставаш след работат по всяка теленовела? Във всяка теленовела израствам професионално. Да работиш с различни режисьори, различни актьори и различни сценаристии ме обогатява професионално. С всеки нов проект научавам нови неща и то не само в професионално отношение, защото всеки ден се уча да съм все по – добър човек и да се отнасям добре с хората.
Играеш предимно жени, които са лоши, но в същото време много много силни. Защо според теб режисьорите ти дават само такива роли? Режисьорите смятат, че ще блесна като жена със силен характер, но понякога много слядка и според тях е много добра смесица да имаш отрицателна героиня, която може да спечели всички герои в теленовелата.
Каква роля никога не си имала възможност да изиграеш? Много са! Актьорската игра е пресъздаване на човешки образи. Има толкова различни хора по целия свят.
Имаш много награди, но коя ти се иска още да спечелиш? Всички награди са добре дошли и ме правят щастлива, защото това е признание за работата ми, която върша с много любов и отдаденост.
Кой е любимият ти режисьор? Много са, едни от любимите ми са Мартин Скорсезе, Стивън Спилбърг, Педро Алмодовар, Алфонсо Куарон, Гийермо дел Торо, Елехандро Гонсалес Иняриту, Хуан Хосе Кампанела …
| |
|
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Чет Дек 10, 2009 1:33 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Чет Дек 10, 2009 1:35 am | |
| | |
|
| |
Damon Salvatore Newbies level 3
Брой мнения : 89 Регистрация : 26.12.2009 Age : 28 Местожителство : Мистик Фолс
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите Вто Яну 12, 2010 4:27 pm | |
| АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! Уау! Вече не знам как да се изразя. С огромно право си във шок. Майко мила, какъв сладур само! Прати ми на Лс името на списанието, плс! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Статии и сканове за филмите и сериалите | |
| |
|
| |
| Статии и сканове за филмите и сериалите | |
|