| Дискотека | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
Брой мнения : 1096 Регистрация : 04.08.2009 Age : 29 Местожителство : ЛоНдОн
| |
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Дискотека Нед Авг 23, 2009 3:05 am | |
| В дискотеката беше пълно, но със сигурност по - късно щеше да е още повече. Затова дойдох по - рано. Отидох към бара и си поръчах вино. Обичах да пия вино от време на време. Имаше толкова много момчета... доста хора се чудеха защо не си намеря някой... но аз си бях решена, че ще чакам Джейкъб докато се върне... За минутка се отнесох. Погледнах към входа на дискотеката. Влизаше момиче, което външно ми допадаше много... Тя дойда към бара. - Здравей. Аз съм Ренесме Кълън. - поясних. Тя сигурно беше чувала за мен, но по вида и май не беше от тук...
| |
|
| |
Хелан Къстър Members level 3
Брой мнения : 376 Регистрация : 23.08.2009 Age : 31 Местожителство : ФоРкС
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 4:16 am | |
| Влязох в дискотеката и се отправих към бара.Там стоеше само едно момиче. -Здравей.Аз съм Ренесме Кълън.-поясни тя. -Аз съм Елизабет Ван Хелзин.Приятно ми е!-подадох и ръка да се здрависаме.Знам ,че е вампирка. -Извинявай...но имам чувството,че те познавам.-казах тихо ,но достатъчно силно за да ме чуе.Тя ми изглеждаше като голяма сладурана,дори и да е вампир.Аз нямам нищо против вампирите.Най-вече вегетарианците.Повиках бармана и си поръчах Кола с лед и лимон. | |
|
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 2:35 pm | |
| Усмихнах и се. - Възможно е да ме познаваш. В момента съм новата кметица... тоест ще бъда... - казах аз. Виното дойде. След това аз и зашепнах: - Аз не съм точно вампир...полу-вампир. - казах аз. - Вкусни са ми и нещата, които ядат хората... ами аз нямам нищо против върколаците... Ти от къде си? Май не си от тук?
| |
|
| |
| |
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 6:45 pm | |
| - Наздраве! В кметството всичко е объркано... и освен това семейството ми има малка фирма... а аз съм с една дума сама. От вече... тоест от малка чакам приятелят ми да се върне... казваше се Джейкъб... тогава бяха хубави времена... но бяхме малки. От 2 години вече не сме си писали и... незнам какво ще стане. Рядко мога да идвам тук... сега още се търсят нов шериф, лекар, сестри, полицаи и други работници във фирмата. За момент се натъжих. - Заради кризата е... Въздъхнах отново. - Ами ти... често ли идваш тук?
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 8:34 pm | |
| -Джейк.....ще ти кажа нещо ,но обещай да не казваш на НИКОГО!-погледнах я сериозно и тя само кимна,а аз се изчервих.-Аз..много го харесвам...имам предвид Джейкъб.След като Били ме накара да се присъединя към глутницата прекарвам доста време с него ...и явно съм почнала да изпитвам силни чувства на обич....към ...него. Започнах нервно да си играя с напитката си. -Не идвам често тук.За пръв път,повечето си време прекарвам или при Били или с глутницата ,или в търсене на работа.-въздъхнах.-С удоволствие бих се кандидатирала за шериф.Ако нямаш нищо против? | |
|
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 8:47 pm | |
| - Ооо, много ще се радвам... стига да ти се върши работата... когато си свободна ела в кабинета ми. - казах аз. - Предполагам, че знаеш доста щом искаш тази работа, но разбира се аз съм длъжна да те запозная... освен ако измисля нещо... Разкажи ми повече за върколаците... ако искаш де...
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 9:07 pm | |
| Изгледах я очудено и в същото време тъжно.После пак погледнах питието си. -Ако нямаш нищо против....предпочитам да не казвам....не че не ти вярвам,но Сам ще ме смъмри.Ще се измъкна ,но мразя да ми е сърдит и той не обича да ми се сърди. Отпих отново и въздъхнах. -Ще намина утре.-усмихнах и` се.-Но едва ли ще имам време да съм шериф.Ще си намеря друга работа,но ще намина утре все пак за да разбера за какво става на въпрос. | |
|
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 10:30 pm | |
| - Нямам нищо против... някои неща трябва да са в тайна... Погледнах часовника си. Вече беше доста късно... Мама нямаше да ми се кара, но татко не обичаше да оставам за дълго. - Добре намини... пък ще видим... време е да си тръгвам. - казах аз. Извадих от чантата си лист и химикал и написах набързо домашния си номер. Вдигнах го във въздуха, заедно с визитката ми към нея. Тя го взе. - До скоро. Обади ми се. - казах и тръгнах към изхода.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Дискотека Пон Авг 24, 2009 10:35 pm | |
| Взех визитката и лишчето с номера. -До утре.-извиках след нея.Тя ми се усмихна и излезе от дискотеката. Постоях още няколко минути и аз си тръгнах... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дискотека | |
| |
|
| |
| Дискотека | |
|