Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
Брой мнения : 1096 Регистрация : 04.08.2009 Age : 29 Местожителство : ЛоНдОн
| Заглавие: D&G Magazine Сря Авг 12, 2009 7:53 pm | |
| Снимки на стоката, цената определяте вие... | |
|
Хелга Джоунс Full members 30%
Брой мнения : 560 Регистрация : 12.08.2009 Age : 29 Местожителство : Under the water... Searching for you...
| |
Renesmee Cullen™ Дъ БоСс
Брой мнения : 1096 Регистрация : 04.08.2009 Age : 29 Местожителство : ЛоНдОн
| Заглавие: Re: D&G Magazine Пет Окт 30, 2009 8:25 pm | |
| Поршето на Крис бавно се плъзгаше по парижките улици. Аз предпочитах бързото темпо, но сега си имах идея и не ми се занимаваше със спорове. След като Хелга и Уилям вършат неща, от които няма да се получи нищо, значи и ние с Крис можем. Казах на Крис да спре пред магазините. Естествено, той ме послуша и паркира на най - близкото място. Той бързо слезе от колата и отвори и на мен. Всички хора наоколо ме изгледаха с възхищение и изненада, но аз не им обърнах внимание и влязох в първият магазин. В магазинът беше уютно и топло и пишеше D&G. Винаги съм мислела, че това наистина е страхотен магазин и се запътих към роклите. Започнах да ги обличам една по една, а Крис не спираше да ахва. Най - накрая си харесах най - красивата до сега Той каза, че ми седяла страхотно. Вече си бях взема 24 рокли и бях готова. Вече беше време да се прибираме... Бяхме стояли в магазините 9 часа. След като се качихме във колата, той постоянно оправя огледалото си на, което се отразявах аз... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: D&G Magazine | |
| |
|