| Плажа | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Лия Клиъруотър РеДоВеН пОтРеБиТеЛ
Брой мнения : 32 Регистрация : 19.08.2009 Age : 30 Местожителство : Ла Пуш-Форкс
| Заглавие: Плажа Съб Авг 22, 2009 2:31 am | |
| First Beach: Second Beach: | |
|
| |
Хелан Къстър Members level 3
Брой мнения : 376 Регистрация : 23.08.2009 Age : 31 Местожителство : ФоРкС
| Заглавие: Re: Плажа Нед Авг 23, 2009 4:44 pm | |
| Паркирах колата на километър от плажа и се придвижих до самият плаж пиша.Времето е толкова приято...облачно ! Разходих се малко към скалите от които обичах да скачам,качих се и седнах на големият дънер ,гледката беше невероятна особенно рано сутрин.Започнах да обмислям плановете си за деня.Трябва да си намеря работа,не че нямам пари ,но да си седя ей така без да върша нищо ...направо ще се побъркам.Започнах да се чудя...какво ли прави Били Блек.Той беше стар мой приятел и ми бе разказвал доста за синът си Джейкаб.Спомням си как преди време се опита да ме навие да се присъединя към пазителите,но аз не исках.Аз съм си вълк единак по душа...но на последак това да съм в глутница ми звучеше доста примамливо.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 25, 2009 8:49 pm | |
| след като се прибрах от дискотеката и си взех душ реших да се разходя по плажа.Взех си драхи и се преобразих.Когато стигнах плажа се скрих в едни храсти ,трансформирах се обратно в човек и облякох дрехите които носех в уста.Тръгнах боса по плажа,пясакът ме гъделичкаше ,а вятърът си играеше с косата ми.Изведнъж се появи едно момиче.Приближих се към нея. -Здравей....аз съм Елизабет...-казах спокойно и предпазливо.. | |
|
| |
Айлин Макгрегър Newbies level 3
Брой мнения : 85 Регистрация : 24.08.2009 Age : 28 Местожителство : Лондон
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 25, 2009 9:05 pm | |
| Айс стоеше в хотелската стая и разопаковаше багажа си.Изведнъж там влезе Крисчън,в обичайното си кожено облекло. -Как е моята кралица?-попита той и вдигна на ръце Айс. -Много по-добре,щом те видя!-усмихна е тя-Къде беше? Крис отиде до банята и изми лицето си,и скоро стана ясно,че е бил със своя най-добър приятел след Джеймс-мотора си. -Ясно-засмя се тя-Мисля,да се разходя по плажа,идваш ли?-попита младата Макгрегър -Ще си легна малко-той скочи на леглото-скапан съм.Среща пред музея на Мадам Тюсо? -Съгласна,дотогава. Айлин излезе накрайбрежната алея.Там бе много шумно-чуваха се много гласове и глъчка,примесени със звука на разбиването на вълните в скалите недалеч оттам.Тя сабу чехлите си и тръгна боса по горещия пясък.След половин час бе стигнала до близките скали и една на една от тях.Тихият бриз галеше нейното бяло,нежно лице и вееше косата й.Изведнъж едно красиво момиче се приближи до Айс и каза: -Здравей!Аз съм Елизабет! Първоначално Айлин се стресна,но след това по лицето й се появи широка усмивка.Тя стана и каза: -Приятно ми е!Аз съм Айлин Макгергър,но всички ме наричат Айс! Събеседничката на Айлин се усмихна ччаровно,но изведнъж леко учудено попита: -Ти не си ли дъщерята на Тара и Иън Макгергър? Айлин кимна,но Елизабет забеляза,че актрисата леко се смути и каза: -Откога си тук? -О,днес пристигнах с приятелят си,ами ти? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 25, 2009 9:15 pm | |
| -Хмм..живея тук от няколко месеца и мисля да остана за постоянно...-зачудих се какво прави в толкова малък и мрачен град като Форкс и по-точно защо се мотае в Ла Пуш... -Приято ми е...-казах и седнах на пясъкът.Времето беше облачно и мрачно,а вятърът упорито духаше.Сякаш искаше да вдигне всичкият пясък във въздухът и да го запрати срещу скалите от които обичах да скачам с момчетата.Сетих се за Джейк и на лицето ми се зароди весела усмивка. -Как така родителите ти са те пуснали да дойдеш сама с приятелят си?-погледнах я очудено.-Ако не греша ти си едва на 13...нали?-попитах я и се загледах към хоризонта... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 25, 2009 9:32 pm | |
| -Не,на 23 години съм.Колкото до родителите ми,макар,че съм единствено дете,през детството ми те почти нямаха време за мен.-въздъхна Айлин-Но те и Крис са моят живот Настъпи кратко мълчание.Скоро щеше да настъпи залезът:Слънцето се къпеше в розови и оранжеви облаци,отразяващо се във топлите води на морето.Елизабет продължаваше да гледа към хоризоната,и не продумваше и дума.Айлин се притесни,все пак не познаваше никой тук.Момичето усети лека тръпка да минава по тялото й. -С какво се занимаваш?-изведнъж попита непознатата Айлин се стресна за миг,беше неспокойна. -Занимавам се с кино-актриса съм.А ти? Вятърът започна да духа все по силно,и по-силно.След кратко мълчание ВанХелзин каза: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 25, 2009 9:52 pm | |
| -Семейни работи...няма да са ти интересни...-замълчах това беше повече от необходимата информация която можеше да каже на когото и да е. - Мисля да се пробвам като шериф...-идеята почна да ми харесва.Така глутницата щеше да има неограничен достъп до Форкс и като извинение щяха да имат мен...Нещата неосетно започнаха да се подреждат в съзнанието ми и това много ми харесваше.Слънцето залезе и знаам много добре ,че тази вечер ще патрулирам,но все още незнаех кой от момчетата е свободен.Не исках да обикалям сама.Макар и да съм доста силна. -Аз мисля да тръгвам ако нямаш нищо против.-Станах от скалата.-Ако има нещо къщата ми се намира като излезеш на пътя и тръгнеш надоло ,веднага след завоя е.Ако имаш нежда от нещо или просто искаш да ми дойдеш на гости.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Вто Авг 25, 2009 10:23 pm | |
| Айлин се натъжи,че единствената й ''позната'',трябваше да я напусне, ,но нямаше право да я задържа.Лицето й отново доби мътвешката си бледност,но тя се поотъси и отговори: -Надявам се пак да се срещнем!-усмихна се тя и погледна към Елизабет -Да се надяваме да е така-смигна й в отговр младата жена и пое по пътя си. Айлин дълго стоя замислена при скалите.Тя не бе идвала тук досега и се чувстваше притеснена.Тишината бе толкова обезпокояваща.Изведнъж телефона звънна.Тя погледна към малкото ,плоско екранче,на което се бе изписало ''Крисчън :* ''Тя избърса сълзите,образували се в дълбоките й пъстри очи и вдигна. -Ало?-попита тя с все още треперещ глас -Здравей,красавице!-чу се гласа на Крисчън -Ъъъ...здравей! -Случило ли се е нещо?Всичко наред ли е? -Да,напълно...уговорката остава ли?-побърза да смени темата тя -Естествено,да дойда ли да те взема? -Мммм...близко съм до хотела,ще се видим там.Целувки,чао! -Чао! Тя затвори телефона и стоя на същото място още поовин час,след което пое по обратният път към хотела... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 4:46 pm | |
| Усмихнах се.Взех я на конче и за броени секунди се озовахме на плажа.Засмях се доволна от себе си.Тя слезе от гърбът ми. -Днес времето е по-меко...дано да се задържи така!-казах и се засмях. | |
|
| |
∑mily Young ГлОбАл МоДеРаТоР
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 4:50 pm | |
| Ухилих се:това с кончето беше забавно.Толкова ги обичах всичките,понякога толкова много ми угаждаха. Свлякох се от гърба й и се тортосах на мокрия пясък:не ми пукаше,че щях да се нацапам,може би само,че ще настина.Не ми беше до това. -Да,но и да се развали,свикнала съм.-Обходих местноста с поглед и се спрях на скалите.-Ти скачала ли си от там? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 4:58 pm | |
| -ОХ!Недей да ги споменаваш!Само ще се изкоша да скоча,а не искам да те оставям. Казах и я вдигнах от мокрият пясък и я сложих на един дънер.Не искам да настине,аз щях да се оправя за ден-два,но тя....Не издържах и погледнах към скалите...калнъ се ако не бях изместила поглед щяха да ми потекът лиги...Засмях се и се вгледах в хоризонта. -Сега като се сетя Джейк ми обеща един двоен скок...-казах и се засмях... | |
|
| |
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:03 pm | |
| Усмихнах се и казах: -Сигурно е вълнуващо.Честно казано аз много,много ви завиждам.-Стиснах устни за да не се изхиля.Имах такъв смях,че ако го пуснех каква дама щях да бъда.Смехът ми наподобяваше кудкудякане. -Забавлявате се по всякакви начини и обичате да поемате рискове..като това.-посочих скалите отново. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:12 pm | |
| -Момчетата са виновни!-засмях се щом тя ме погледна с неразбиране.-Имам предвид,че те ме направиха по-луда...Като се замисля си бях луда и преди да дойда във Форкс.Нощните състезания със залагания определено ми харесваха и все още ми харесват,но реших да намаля темпото... Засмях се на себе си.През живота си съм правила доста луди неща... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:17 pm | |
| -Състезания?!-попитах с усмивка и изненадано.-Какви по-точно?-Ето някой,който имаше желание да говори с мен на всякакви теми.Най-накрая:от кога чаках такъв приятел.След като Лия бе спряла да се среща с мен,се чувствах по-самотна и затворена,а ето,че след появата на Елизабет всичко се върна както по старому. -Наистина си била луда глава.-казах и се засмях.-А ще може ли някой път,така тайно да направим нещо щуро заедно? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:24 pm | |
| Аз само я погледнах и извадих най-голямата си усмивка. -Там се запознах с ....няма значение!Важното е че се чувствам свободна,луда и щастлива зад волана с крък върху газста.А относно това да направим нещо лудо заедно...годеникът ти може да ме убие,но поемам риска.Ако искаш да скочим от скалите ЗАЕДНО!И може би ще започнем от ниското! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:29 pm | |
| Думите и ме хвърлиха в тъч...Стоях върху дънера,гризейки си ноктите и гледайки в прострънството с ококорени очи. -Гг-годеник ли?-зададох и въпрос.Мисля,че тя беше заедно с Джейкъб Блак.Не бях абсолютно убедена в това.-Той ли еБ-попитах я.-Имам предвид Джейк.-По лицето на Лиз се разля усмивка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:36 pm | |
| -Джейк?Говорех за Сам!Ще ме убие щом ръзбере в какво ще те вкарам! Казах и я гледах изненадано. -С Джейк все още сме на фаза гаджета... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:39 pm | |
| -Извинявай ..малко съм объркана и не слушам всичко,което ми се говори.-Изчервих се и сложих няколко кичура коса зад ушите си.Блуждаех из пространството:тялом бях тук,но мислите ми бяха другаде и ми беше трудно да се съсредоточа върху всичко. -Е,сега ли ще го направим? Да скочим от скалите..Ще е чудесно.Моля те,моля?!-Скокнах от дънера доста ентусиязирана.-Сам няма да разбере,ако не му кажем. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:45 pm | |
| -Не мисля,че това е добра идея,Ем.Морето днес е доста бурно.Какво ще кажеш за утре.-Не че ми пукаше какво щеше да ми се случи,но тези вълни могат да я блъснат в скалите и да я наранят дори и аз да съм с нея.Не искам да поемам такъв риск. -Разбери ме...не искам да се нараниш! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:50 pm | |
| Лицето ми посърна,но се усмихнах искрено,след което отново седнах на дънера.Очаквах,че трудно ще я навия. -Да,добре..-казах и притихнах.По дънера пълзеше някаква гъсеница,а аз се наведох за да я огледам отблизо.Двете с Лиз мълчахме дълго време.Събрах кураж и отново вдигнах глава. -Как мислиш? Да се екипирам с повечко дрехи или да си облека банския?-Засмях се.Трудно се отказвах. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:55 pm | |
| -Ще ти донеса един костюм за гмуркане.Той ще те пази от студената вода. Казах загледана във водата.После погледнах хоризонта и се замислих за Джейк.Липсва ми и то много. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 5:59 pm | |
| Явно и Елизабет не беше тук.Сигурно бях скучна компания,понякога имахме куп неща за обсъждане,а друг път мълчахме и само се гледахме. -Дали вече са открили Сам?-попитах прехапвайки устни.-Всъщност другите знаят ли за това?-Джейкъб беше изхвърчал сам от вкъщи,пък и беше рано сутринта.Сигурно и останалите вече бяха наясно с разигралият се театър и са се включили в издирването.Ако Сам въобще беше ходил някъде. -Съжалявам,трябваше да отидеш с тях.Сега разбираш как се чувствам аз,когато незнам нищол | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 6:10 pm | |
| Само извъртях поглед към нея и се усмихнах. -С Джейк имаме силна връзка.Двамата знаем какво си мисли другият по всяко време независимо от растоянието.Така,че не се тревожи.Намерят ли го ще науча.-казах и се усмихнах.-Не се тревожи...нормално е нещо такова да се случи.Имам предвид това между теб и Сам.На много двойки им се е случвало точно преди свадбата...тук странното е че той е върколак.-казах и се засмях.Дано Джейкъб и другите го намерят...и то скоро... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 6:20 pm | |
| -Наистина ли не сме първите?-попитах превъзбудена.Очите ми отново се наляха със сълзи,а ръката ми се стрелна за да ги изтрие.-Помислих си,че съм странна да направя така.Още смятам,че всичко е по моя вина. Да,това че Сами беше върколак променяше всичко.Но,той не го беше пожелал сам.Никога не го беше искал,а сега просто трябваше да се примири с това и с факта,че ме беляза.Това,че помагаше на хората ме радваше,но мисълта да го загубя..щях да сложа край на живото си,за да съм с него завинаги. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Плажа Пон Сеп 21, 2009 6:38 pm | |
| Затворих очи и се усмихнах. -Да...разбирам...-прошепнах.Стоях неподвижно няколко минути.Отворих очи и погледнах Ем. -Намерили са го и са си поговорили надълго и нашироко с него.Ще го заведът да хапне,да се изкъпе и да си почине. От това което разбрах от Джейк ,Сам се е бил уплашил да не я нарани без да иска отново и за това е избягал.Горкият...не му е лесно.Усмихнах се и погледнах Емили. -Ще е най-добре момчетата да го разсеят с нещо,а Джейк ще ми даде знак когато можем да идем да го видим...ако искаш... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажа | |
| |
|
| |
| Плажа | |
|