| Гората | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Лия Клиъруотър РеДоВеН пОтРеБиТеЛ
Брой мнения : 32 Регистрация : 19.08.2009 Age : 30 Местожителство : Ла Пуш-Форкс
| Заглавие: Гората Съб Авг 22, 2009 2:35 am | |
| | |
|
| |
Хелан Къстър Members level 3
Брой мнения : 376 Регистрация : 23.08.2009 Age : 31 Местожителство : ФоРкС
| Заглавие: Re: Гората Вто Авг 25, 2009 11:37 pm | |
| Минах през нас и си взех един чифт панталонки и тениска.Набуках ги в една малка чанта и излязох пеша.Влязох на дълбоко в гората и видях глутницата.Зарадвах се когато ме забелязаха и ми помахаха от далеч. -Закъсня!-смъмри ме Сам веднага щом приближих. -Извинявай де!-казах и застанах пред него.-Тази вечер аз ще патрулирам.Какво ще кажеш? -Добре...Джейк ще е с теб.-каза и ми се усмихна лукаво.Не може да знае,че го харесвам.Когато се транформирам избягвах каквито и да е мисли спрямо Джейкъб Блек. -Не,че не мисля,че ще се справиш,но все пак...-каза Джейк и застана до мен... -Изнудвачи!-промърморих ,а те се засмяха.Което ме накара да се усмихна. -Добре!Ние ще вървим.-каза Сам. -Много поздрави на Емили!-извиках след тях...Сам се обърна,кимна в знак на съгласие и изчезна с останалите момчете ,а двамата с Джейк останахме сами. -Ще вървим ли?-попита той със заразителна усмивка. -Да ...-промълвих аз,трансформирахме се и двамата започнахме да патрулираме.... | |
|
| |
∑mily Young ГлОбАл МоДеРаТоР
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Гората Нед Сеп 20, 2009 7:26 pm | |
| Първото място,което решихме първо да огледаме бе в гората.През главата ми мина мисълта,защо просто Ели не се свърже с момчетата като се трансформира? Но не и го предложих:нещо ми подсказваше,че нямаше да се съгласи. Пътят в гората беше по-труден за минаване,но Лиз се справяше..горе-долу.След време тя спря между дърветата и слезе.Последвах я:имаше мъгла,която придаваше още по-зловещ вид на мястото. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гората Нед Сеп 20, 2009 7:33 pm | |
| Вървях твърде бързо за това хванах Ем за ръката.Двете вървяхме между дърветата през мъглата.Бях съсредоточена върху пътят пред нас и не мислех за нищо друго.След време забелязах момчетата.Когато пристигнахме те се обърнаха към нас с неразбиращи погледи.Преди да кажат каквото и да е им извиках насреща. -Какво ви става?!-не знам защо точно казах това ,но го направих.Джейк се приближи към мен. -Сега не е моментът.По-добре си вървете...-изръмжа ми тихичко той и ме гледаше право в очите леко ядосано... | |
|
| |
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Гората Нед Сеп 20, 2009 7:38 pm | |
| Джейкъб изтика Елизабет от ръцете ми и я дръпна настрана,шепнейки и нещо.Извърнах се и забелязах останалите,които се бяха събрали в кръг:Сам бе кацнал на един от дънерите,високо над всички.Явно обсъждаха някаква стратегия за това ни гонеха. -Емили,какво търсиш тук?-попита ме Сам и скочи приземявайки се безшумно.Присвих очи,така давах знак,че съм ядосана и извърнах глава отбягвайки целувката му. -Аз ще се върна,но това незначи че ще криете неща от Елизабет.Все пак тя е част от глутницата.-Скръстих ръце пред гърдите си,потрепервайки и тръгнах отново към колата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гората Нед Сеп 20, 2009 7:46 pm | |
| Измъкнах се от здравият захват на Джейк и спрях Емили като я хванах за ръката. -Никой няма да си тръгва!За бога Сам!Ако я обичаш ще и` кажеш! Той ме изгледа,въздъхна и се приближи към Емили.Накара ме да я пусна.Аз го направих и се отдръпнах,но не много далеч...за всеки случай. -Извинявай...-прошепна Сам и прегърна Емили.-Бих ти казал,но не искам да те затормозявам. След като се уверих,че няма да избухне се обърнах към Джейк.Изгледах го,после момчетата и накрая спрях погледът си върху Сам.Намръщих се и го попитах. -Все пак това не те извинява....поне аз не...Защо не споделяте с мен?Нали уж съм част от глутницата... Още малко и щях да се разплача,но Джейк се промъкна зад мен и ме прегърна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гората Нед Сеп 20, 2009 7:51 pm | |
| -Ласките не те оправдават.-креснах в лицето му,опитвайки се да се изтръгна от мускулестите му ръце,който се бяха вкопчили в мен като окови.-Пусни,ме..-проплаках.Бях толкова ядосана,какво им бе сторила Лиз?Та тя беше мило момиче,да не би да замисляха как да я изхвърлят от глутницата.Изстенах опитвайки да пречистя от главата си тези мисли,както и това да се измъкна от Сам. -Самуел Улей..-викнах и залитнах назад щом той ме пусна и паднах в сухите листа.Обхванах китката си и я разтърках:чувствах я счупена. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гората Нед Сеп 20, 2009 7:59 pm | |
| -НЕ!-извиках и се втурнах към Емили.Паднах на колене до нея и хванах да прегледам китката и`.За жалост беше шчупена.Изгледах Сам с огромна злоба,но бързо се опомних. -Докато не решите какво ще правите стойте далеч от Емили!-извиках им и помогнах на Ем да се изправи и преди да е казала каквото и да е я взех на ръце и се опътих с бясна скорост към пикапа.Сложих я внимателно на пасажерската седалка,заобиколих бързо и се качих на шофьорското място.Запалих двигателя и потеглих обратно към Форкс.През целият път не казах нищо само гледах ядосано през предното стъкло.Държах едната си ръка на волана , а другата върху рамото на Ем... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Гората Пон Сеп 21, 2009 3:19 pm | |
| Оставихме дрехите си до едно дърво и се заловихме да търсим плячката си.Разделихме се и не мина доста време докато намерим следите на натрапника.Сигнализирах на другите и ни отне около две минути да го наобиколим и да се отървем за винаги от него.Върнахме се при дървото където бяхме оставили дрехите си и се разделихме.С Джейк тръгнахме към домът ми прегърнати. -Нямаш си и бегла представа колко много ми липсваше.-каза той усмихнат и ме целуна.Беше очевидно,че ври от щастие,че отново съм до него.Не ни отне много време да стигнем до нас... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гората | |
| |
|
| |
| Гората | |
|