OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нашият измислен РП свят...

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Най - гъстата част на гората

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Renesmee Cullen™
Дъ БоСс
Дъ БоСс
Renesmee Cullen™

Брой мнения : 1096
Местожителство : ЛоНдОн

Най - гъстата част на гората Empty
ПисанеЗаглавие: Най - гъстата част на гората   Най - гъстата част на гората EmptyПет Авг 07, 2009 7:07 pm

Най - гъстата част на гората W50403cove-forest-old-growth11487
Това беше най - гъстата, тъмната и страшната част на гората. Рядко тук идваха граждани. По - често тук идваха туристи, които навлизаха, а после се връщаха.
Върнете се в началото Go down
https://our-world.bulgarianforum.net
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Брой мнения : 376
Местожителство : ФоРкС

ПисанеЗаглавие: Re: Най - гъстата част на гората   Най - гъстата част на гората EmptyВто Сеп 29, 2009 2:44 pm

Реших да се разходя.Излезнах от нас облечена в
черен анцунг и тръгнах пеша към гората.Навлизах все
по-навътре и по-навътре докато не осъзнах,че съм в
най-гъстата част на гората...беше приятно.Само аз,
дърветата и дивите мечки.Засмях се при тази мисъл...
дано никой не ме види как се разхождам и се смея сама
на себеси като някоя луда...Реших да ида до Форкс...
http://theforks.forumotion.com/forum.htm
Блеър Уолдорф
New and Fresh
New and Fresh
Блеър Уолдорф

Брой мнения : 13
Местожителство : Лондон

ПисанеЗаглавие: Re: Най - гъстата част на гората   Най - гъстата част на гората EmptyЧет Дек 10, 2009 3:52 am

Времето бе мрачно и сиво.Реших да се разходя из гората.Обичах големите дървета и животните, които внезапно изскачаха отнякъде.Навлязох в най-гъстата част и внезапно ми се прииска да потичам малко.Никой нямаше да ме види.Денят днес не беше за разходка.Затичах с всички сили към любимото си място в тази гора.Клоните, които дращеха кожата ми, не ми пречиха.Нито пък неравната повърхност.Озовах се за секунди на малката полянка, на която изненадващо нямаше никакви дървета.Само храсти и трева.Излегнах се върху студената земя и се замислих за много неща, случили се през моето съществуване...
Alice Cullen
New and Fresh
New and Fresh
Alice Cullen

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Най - гъстата част на гората   Най - гъстата част на гората EmptyСря Дек 30, 2009 6:57 pm

- Аз вече ловувах - казах на Джас. - Обичам те! - и го целунах влагайки цялата си любов в целувката.
- Аз също те обичам. - каза той.
- Ще те чакам край водопада, окей? Независимо колко малко време ще отнеме ще ми липсваш ужасно много. - казах хващайки ръцете му. Никога не се чувствах по-сигурна, по-защитена, от времето, прекарано с Джаспър. В следващата секунда двамата тръгнахме в противоположни посоки с нормалната за нас скорост. И той вече ми липсваше.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Най - гъстата част на гората   Най - гъстата част на гората Empty

Най - гъстата част на гората
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Гората

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
OuR wOrLd :: London :: Забавления - РП зона :: Гората-
Идете на: