OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нашият измислен РП свят...

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Скалите

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
∑mily Young
ГлОбАл МоДеРаТоР
ГлОбАл МоДеРаТоР
∑mily Young

Брой мнения : 509
Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyПет Ное 20, 2009 5:51 pm

Усмихнах се и се зарадвах,когато отново я прегърнах...отново след толкова време.Когато прегрътката свърши стиснах зъби и се ухилих.
-...ти си от малкото хора,които знаят.-добавих.-След като Сам се държи така аз не посмях да му кажа,затова ще те помоля да го пазиш в тайна.
Върнете се в началото Go down
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Брой мнения : 376
Местожителство : ФоРкС

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyПет Ное 20, 2009 5:59 pm

Кимнах и казах.
-Тъй вярно!-казах и се сдържах да не се засмея.-Можеш да разчиташ на мен, но не мисля, че е добра идея да го държиш в тайна от него. Не съм сигурна, но може да го промени... надявам се, но май по-скоро ще го превърне в по-голям паранойк ...
http://theforks.forumotion.com/forum.htm
∑mily Young
ГлОбАл МоДеРаТоР
ГлОбАл МоДеРаТоР
∑mily Young

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyПет Ное 20, 2009 6:29 pm

-Да,това е по-вероятно.-засмях се,въпреки че си беше сериозно.-Тогава вече няма начин да се срещам с който и да е-ще съм в изолатор.-Това беше нечестно,разбирах,че желаеше най-доброто за мен,но все пак преувеличаваше.
-Не го обвинявам за това,което е и че се е нагърбил със задачата да пази хората в Ла Пуш,но все пак може да се държи по-цивилизовано
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyПет Ное 20, 2009 6:44 pm

- Може би там е проблемът ... може би той е забравил, че не е сам. Все пак аз, Джаред,Пол, Джейк , Ембри и Куйл сме до него и може да разчита на нас. Ето това вече ме вбесява.
Въздъхнах и поклатих глава неодобрително.
-няма да ти казвам какво да правиш, Ем, но каквото и да решиш съм с теб на 100 процента... дори и това да значи, че ще трябва да пренебрегна Сам, Джейк и останалите ...
∑mily Young
ГлОбАл МоДеРаТоР
ГлОбАл МоДеРаТоР
∑mily Young

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyСъб Ное 21, 2009 12:49 am

-Мх...Благодаря ти-добавих само и пак се умълчах.-Е и забравих по-важната част,като се впуснах направо с проблемите си.Съжалявам за последният път,когато бяхме заедно и че не ти повярвах,че се тревожиш за Сам.Наистина трябва повече да се вслушвам в съветите на приятелите си.
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyСъб Ное 21, 2009 4:00 am

- Не че искам да съм гадна,но за жалост трябва да ти кажа " Нали ти казах!"-изрекох весело и се оплезих.- Не се тревожи! Напълно съм сигурна, че Сам и другите ще се отърсят от това което се надявам да е само фаза на порастване.... надявам се...
Но и също се тревожа за Джейк. Не знам какво точно е положението при него, защото доста умело се сдържа пред мен.Погледнах надолу и сбръчках вежди.Не бива страхът да надвие в мен и да изляза извън контрол.
-Сигурна съм, че на края всичко ще се оправи.
∑mily Young
ГлОбАл МоДеРаТоР
ГлОбАл МоДеРаТоР
∑mily Young

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyСъб Ное 21, 2009 5:44 pm

-Благодаря ти.-казах и дръпнах пончото за да погледна часовника си.-Е,наистина трябва да се връщам.
Станах и се отупах дрехите си от песъчинките и пригладих косата си,защото вятърът я бе наелектризирал.
-Искаш ли да дойдеш на чай вкъщи?
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyСъб Ное 21, 2009 8:56 pm

Усмихнах се и се изправих.
-С най-голямо удоволствие,Ем.
Вързах косата си на опашка и с Емили тръгнахме хванати под ръка. Не че нещо, но усещах, че и` е студено и исках да я стопля до колкото мога. Качихме се в джипа и потеглихме към тях....
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 EmptyВто Дек 01, 2009 2:02 am

Тичахме из гората по миризмата на Пол. Стигнахме до скалите и го видяхме да стой седнал на рабът, точно там където аз обичам да сядам. Всички тръгнаха към него, но аз им направих знак, че сама искам да поговоря с Пол. Тръгнах към него по пътеката щом стигнах ръбът седнах до Пол. Той сякаш нямаше нищо против компанията ми.
-Хей...-казах.
-Хей.-поздравиме той.-Както виждаш съм спокоен така, че може да се върнеш при Джейкъб Блек.
-Аууу....колко сме сърдитии!-казах иронично и се усмихнах.-Стига де Пол! Знаеш, че те обичам, но като по-голям брат. Ти си моят най-добър приятел и по-голям брат...
-Разбирам...-каза разочаровано той.
-Все пак нали си харесваш кметицата...-казах закачливо аз. Той ме изгледа и зяпна.
-Ти пък от къде знае.... Джаред!-когато го каза не се здържах и се разхилих.- Ти пък на кой се смееш?-попита ме той и се засмя.-На кой,а?-почна да повтаря той и да ме гъделичка, а аз не спрях да се смея.
-Стигаааа!ХА ХА ХА ХА-двамата си говорихме и се боричкахме като две хлапета. После слезнахме при останалите от гутницата.
-Мир?-попита Джейк и подаде ръка да се здрависа с Пол.
-Мир!-каза усмихнато Пол и пое ръката му. А само ги изгледах Скалите - Page 2 Icon_scratch .
-Може ли вече да се връщаме? Искам да се збогувам с Емили и да се прибирам!-измърморих.
-Хаиде!-каза Сам и глутницата тръгнахме обратно към Емили...
Sponsored content

Скалите - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Скалите   Скалите - Page 2 Empty

Скалите
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
OuR wOrLd :: Извън Лондон :: Вашингтон :: Ла Пуш-
Идете на: