OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нашият измислен РП свят...

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Resturant "Night"

Go down 
АвторСъобщение
Renesmee Cullen™
Дъ БоСс
Дъ БоСс
Renesmee Cullen™

Брой мнения : 1096
Местожителство : ЛоНдОн

Resturant "Night" Empty
ПисанеЗаглавие: Resturant "Night"   Resturant "Night" EmptyПет Дек 18, 2009 10:23 pm

Resturant "Night" 874020215ae740864d6bc535ad847d3b00aaa24e5
Върнете се в началото Go down
https://our-world.bulgarianforum.net
Renesmee Cullen™
Дъ БоСс
Дъ БоСс
Renesmee Cullen™

Брой мнения : 1096
Местожителство : ЛоНдОн

Resturant "Night" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Resturant "Night"   Resturant "Night" EmptyПет Дек 18, 2009 10:52 pm

С Мехмед влязохме в кафенето. Вътре беше уютно. Сега беше моментът да му кажа. Седнахме на една маса в края. Скоро дойде и келнерът. Мехмед си поръча вино и попита мен. Аз отказах, заради бебето. Вгледах се в Мехмед. Той също ме гледаше. Изглеждах така Аз дори не бях с рокля, но той не откъсваше поглед от мен. Не забелязах кога дойдоха питиетата. Мехмед откъсна поглед от мен и извади една черна малка кутийка от джоба си. Отвори я внимателно пред мен. Вътре имаше пръстен. Той ме погледна и каза:
- Това е за теб. Този камък отива на самата теб. Ако някога ме намразиш - убий ме, вземи ножа и режи. Но когато стигнеш до сърцето - СПРИ, защото вътре си и ти! Ти си твърда като камък. Никога не се отказваш, но аз те обичам. Знам, че сърцето ти е затворено, но аз те обичам и ще те обичам дори и да умра! Обичам те и винаги ще те обичам и никога не ще го отрека. Обичам те и обичта ми ще бъде вечна, ще бъде вечна до смъртта!
Сълзи се стекоха по лицето ми. Той ми сложи пръстена. Погледнах го в очите и прошепнах:
- Аз също.
Целунах го набързо и отново се вгледах в него. Той също ме погледна и каза:
- Трябва да те питам нещо. Брат ми направи ли ти нещо, тогава? Онзи ден отидох в болницата при него. Има счупен крак, но той ми каза нещо за което трябва да те питам. Знаеш какво имам предвид.
Изражението ми стана сериозно.
- Нима мислиш такова нещо? - попитах го разочарована.
- Не, но...
- Разбирам. Нямаше нужда ми даваш този пръстен при положение, че не ми вярваш! - прекъснах го и свалих пръстена.
Сълзи отново се стекоха по лицето ми. Той ме хвана за ръката и ме попита:
- Не исках да кажа това. Какво мога да направя за теб? Само кажи...
- Просто ме остави да си вървя. - казах аз.
Той ме пусна. Все още разплакана тръгнах към имението.
Върнете се в началото Go down
https://our-world.bulgarianforum.net

Resturant "Night"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Магазин за мъжко и дамско бельо"Елдорадо"
» Домът за сирачета "Сбъдната надежда"
» Магазин за парфюми"Ел Дорадо"
» Ресторант "Water"
» Ресторант "Слава"