OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Здравейте! Това е Роуплей форум. Действието се извършва в Лондон, но ако решите да се регистрирате можете да живеете и в други държави, градове или столици: Париж, Лос Анджелис, Турция, Форкс, Ла Пуш, Сиатъл, Мистик Фолс, Остров Есме и др. Регистрирайте се и да започваме играта!
OuR wOrLd
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Нашият измислен РП свят...

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Къщата на Елизабет ВанХелзин

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

Брой мнения : 376
Местожителство : ФоРкС

Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Елизабет ВанХелзин   Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 EmptyСря Окт 21, 2009 4:03 pm

-Знам, за това с Джаред и Ембри сме на смени да го следим. Тримана много се притеснихме и .... не казвай нито на Сам, ното на Джейкъб или Пол .... много ще се ядосат.
Взех едната лъжичка , гребнах от медът и я лапнах. Медът ще помогне на изтормозеното ми гърло. Няма да е зле Ем да направи същото. Одеалото в комбинация с малко мед ... ще оздравее за нула време.
-Довечера аз съм на смяна в гората така, че Джаред ще е този на смяна при Сам...а утре вечер има мач...
Върнете се в началото Go down
http://theforks.forumotion.com/forum.htm
∑mily Young
ГлОбАл МоДеРаТоР
ГлОбАл МоДеРаТоР
∑mily Young

Брой мнения : 509
Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Елизабет ВанХелзин   Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 EmptyСря Окт 21, 2009 4:11 pm

-Следите го?-попитах,а лицето ми посърна.Значи от отдавна се спотайват зад прозорците ми докато аз и той водим разговори и други неща...
-Как така?-попитах и отметнах одеялото си.-Извинявай,но не само Пол и Джейкъб са на мнение,че това не е правилно.Това...това е подло.
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Елизабет ВанХелзин   Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 EmptyСря Окт 21, 2009 4:15 pm

-Нима няма да се притесниш ако видиш Сам да отива до рабът на скалата от която скачаме и извика с всички сили " Никога! Не можете да ме контролирате?" -попитах Ем и я изгледах очудено.
-Съжалявам ако не се тревожиш за него, но аз се притеснявам и то много! Съжалявам също, че ти казах.-Станах от стола и се надвесих над мивката мълчаливо за да измия чашите....
∑mily Young
ГлОбАл МоДеРаТоР
ГлОбАл МоДеРаТоР
∑mily Young

Брой мнения : 509
Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Елизабет ВанХелзин   Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 EmptyСря Окт 21, 2009 4:21 pm

Вече отметнах изцяло одеялото от себе си.
-Аз пък смятам,че с вашето детско държание подтиквате и него да се хвърля като ненормален от скалите.-казах,сдържайки да съм спокойна.-Благодаря за чая,аз си тръгвам.-Прекосих останалото разстояние от стаята и след секунди затреснах вратата след себе си,фучейки и ругайки,опътена към колата.
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Елизабет ВанХелзин   Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 EmptyЧет Окт 22, 2009 12:29 am

-Все едно....
Промърморих под но.сът си щом тя излезе. Щом не разбира, какво ме бърка мен. Спирам да следя Сам .... та аз дори не съм искала да го следя. Джаред предложи налудничевата идея, която отказах първоначално, но те някак си ме навиха. Все едно! Вече не ми пука какво става със Сам Ули....Ще съм част от глутницата и приятелка на Джейк, но чертата е теглена точно там. Нищо друго не ме интересува!Седнах на дивана в хола и си пуснах телевизора. С момчета или без смятам да гледам мача!
Хелан Къстър
Members level 3
Members level 3
Хелан Къстър

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Елизабет ВанХелзин   Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 EmptyПон Ное 16, 2009 11:54 pm

Минаха няколко дни и нещата вече си бяха по старому.събранията бяха кратки и забавни. Джейк все повече спеше у дома и бяхме по цял ден заедно, освен в дните когато ходех на работа, но може да се каже,че нещата вървят добре между нас. Днес е вечер на футбола Манчестер Юнайтед срещу Челси.Аз,Пол,Джаред и естествено Джейк ще гледаме мача на новата ми плазма.пуканки,чипс и още мезета комбинирани с много бира.
-поканихте ли Сам?-попитах ги.
-Да...-промълви заплеснато Джаред , напълно се е фокосирал върху мача.
Четиримата стояхме на дивана и правехме залози кой ще спечели,дали ще вкара гол и други неща.След като МЮ паднаха от челси Пол и Джаред си тръгнаха.С Джейк вечеряхме и си легнахме.На сутринта станах измихсе и закусих-сама!Джейк се измъкна рано...още когато бях в банята.Облякох си зелена тениска,къси райрани,кремави панталонки,кафявата жилетка и излязох с джипа.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Елизабет ВанХелзин   Къщата на Елизабет ВанХелзин - Page 3 Empty

Къщата на Елизабет ВанХелзин
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Къщата на сем. Кол
» Къщата на сем.Ули
» Къщата на сем. Ловато
» Къщата на сем.Клиъруотър
» Къщата на сем. Коул

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите