| Къщата на сем.Ули | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Хелан Къстър Members level 3
Брой мнения : 376 Регистрация : 23.08.2009 Age : 31 Местожителство : ФоРкС
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пон Ное 30, 2009 4:53 pm | |
| Щом приближих Джейк той не реагира, а просто продължи да се тресе и да гледа вратата. Прегърнах го силно през вратът и затворих очи. -Успокой се...-прошепнах и той хвана с една рака лакатят ми но не направи нищо друго. -Вие двете отидете на пазар...-промърмори той. -Джейк, моля те! кажи ми какво става!-настоях с тъжен глас. Знаех си че не е добра идея да ги оставяме... | |
|
| |
∑mily Young ГлОбАл МоДеРаТоР
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Вто Дек 01, 2009 1:11 am | |
| -Джейкъб и Пол се караха,така ли е?-попитах,опитвайки се да се изтръгна от ръцете на Сам размахвайки своите. Никой не отговори. -Не ме карайте да тръгна след Пол,сигурна съм,че той ще ми обясни.Видях го,че е разстроен. -Да,така е Ем.-обади се Джаред,а след това избухна в кикот.-Толкова са твърдоглави,никой от двамата не отстъпва. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Вто Дек 01, 2009 1:33 am | |
| -Глупаци....-казах и седнах на стола до Джейк.-Не е нужно да се карате!- взех лицето на Джейк в шепи до колкото можех и го накарах да ме погледне.- Обичам те повече от всичко на този свят! Но обичам и Пол....той,Сам,Джаред,Куйл и Ембри са ми като по-големи братя и ги обичам като такива. Разбираш ли какво ти казвам? - той кимна, но все още се тресеше.- Ох,мили!-казах и го прегърнах през вратът. - Предполагам е най-добре да намерим Пол и ... да се уверим ,че е добре...-промърмори все още прегръщащият ме Джейкъб. | |
|
| |
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Вто Дек 01, 2009 1:37 am | |
| -Емс,защо не се обадиш на приятелката си Неси?-подшушна ми на ушенце Джаред докато всички се приготвяхме за "малкото" издирване.-Той наистина я хареса. Ухилих му се и го подсетих да върви,като го настъпих по крака,а Сам ни изгледа подозрително. -Тук някъде трябваше да е якето ми...-заровичках из куповете свои жилетки по закачалката в салона. -Ти къде тръгна?-попита ме Сам -Как къде?!Идвам с Вас.Знаеш,че когато Пол е ядосан само аз успявам да го усмиря. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Вто Дек 01, 2009 1:51 am | |
| - Съжалявам, но този път ще останеш вкъщи!- каза рязко Сам и всички кимнахме. -Не се тревожи,Емс! Ще го намерим и ще го укротим.-каза Джаред и всички без Емили тръгнахме към вратата. Аз не казах нищо, предпочитах да се съсредоточа върху Пол и да не мисля за нищо друго. Излезнахме от къщата и веднага хванахме миризмата на Пол. Запътил се е към гората. Щом се скрихме зад дърветата се преобразувахме и тръгнахме по следите му с бърза скорост.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Вто Дек 01, 2009 2:23 am | |
| -Върнахме се!-извика Джаред щом влезнахме през входната врата. -Да,да! Не е нужно да викаш!-скастри го Сам и се засмя. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Вто Дек 01, 2009 3:01 am | |
| Скочих и с няколко скока се озовах в салона. -Как мина?-побързах да попитам,но се спрях,виждайки разведрената физиономия на Пол. -Повече от добре.-каза Сам,с видимо раздразнение. -Запълних времето си с готвене,така че всички на масата!Има ли гладни? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Вто Дек 01, 2009 3:38 am | |
| Момчетата не чакаха втора покана , а направо на масата. - Аз не съм гладна, но съм адски уморена...-прозинах се.- Мисля да си вървя и да поспя час-два-...седмица!-казах и всички се засмяхме. -Хайде де! Остани!- каза умолително и дръпна ръката ми. -Ох.... искам да поспяя! -казах уморено и въздъхнах,прозинах се.- Чао... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 1:12 am | |
| След като незабелязано се измъкнах от зоркото око на момчетата,което не се оказа никак лесно,припнах в кухнята и грабнах телефона в ръка. Май доста време беше минало,а аз бях обещала,че ще и звънна.Много обаче ме притесняваше факта дали имаше спомен за Емили Янг от Ла Пуш. След като врътнах номера,стиснах визитката в ръката си и зачаках с притаен дъх.Сигналът се чу веднъж,два пъти...четири пъти и тъкмо когато реших да затворя и да опитам по-късно от другата страна се чу глас. -Ало! -Здравейте..обажда се Емили Иянг от щата Вашингтон.Незнам дали е удобно,но исках да се чуем. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 1:22 am | |
| Докато стоях с отворена уста,внезапно я затворих. -Какво ти е?-попитах.-Как мога да ти помогна?-Тръгнах да обикалям напред-назад,а след секунди самата аз се омотах в кабела на телефона. -Не-си.Къде си? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 1:32 am | |
| -Отвлечена?!-попитах потресена.Прехапах устна,за да не позволя на викът да излезе от устата ми.-Турция,но това е толкова далеч,Неси. В този момент в кухнята един по един се вмъкнаха момчетата от глутницата,разбира се начело беше Сам. -Много искам да ти помогна,но никога не съм ходила в Европа..-следях всяка промяна в физиономията на Сам.-... и се страхувам и да дойда,което е 97% невъзможно да не е твърде късно. -С кого говориш?-попита ме Сам,но аз му обърнах гръб.В този момент той изтика слушалката от ръцете ми. -Ало..с кого говоря? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 1:40 am | |
| Сам вдигна вежди и присви очи срещу мен.Огледа останалите един по един,след което отново се върна към телефнният разговор. -Да,аз съм...Мехмед.-каза накрая,а момчетата се засмяха,явно наясно с мислите и с действията му.-Какво става,братле!Защо крещиш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 1:50 am | |
| -Умен ход...-отбеляза Сам след това кимна и добави.-Ранен съм,доста сериозно.-След това свали слушалката от ухото си и я притисна с ръка. -С кого говоря?-попита шепнешком. -Обадих се на Неси,приятелката ми от Англия.-Пол подсвирна доволно,но Сам го стрелна с поглед.-Някакъв Уилям я е отвлякъл. Сам отново заговори по телефона. -Ренесме добре ли е?..Защо просто не си решим проблема сами?Пусни я!...-той продължи да говори,а Джаред се обади. -А кой е този Мехмед? Да не ти се обаждат от сапуненият сериал,който гледаш? -Той е приятел на Ренесме. -...Къде я държиш?Така или иначе няма как да дойда.-продължи с леден глас Сам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 2:01 am | |
| Сам се засмя със своят висок глас. -Просто ти отклонявах вниманието!-рече накрая.-Толкова си лекомислен,Уилям.Пусни Ренесме и ще те оставя жив. Скочих от ъгъла,в който стоях последните 4 минути и се приближих по-близо до Сам,който ме обгърна с ръка и положи главата ми на топлите си гърди. -Бъди спокойна,правя каквото мога,въпреки,че почти не познавам това момиче.Стремя се да стоя на телефона докато всичко не премине.-прошепна ми той докато се ослушваше в празната слушалка. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 2:16 am | |
| -Връзката прекъсна.-каза Сам и положи слушалката върху мястото и. -Как така?-eдва отлепих устни да попитам вклъчително,че в гърлото имах зеседнала буца.Стиснах очи и хукнах в хола. -Защо гледаш нас?Какво трябваше да направим?-попита Джаред,който дори в лоши ситуации мислеше позитивно и обръщаше всичко на майтап. Усетих,че Сам тръгва след мен. -Любов моя...-той разпери обятия и седна на дивана до мен. -Какво ще правя сега?-изхълцах и зарових глава във гърдите му. -Какво точно стана? Впуснах се да разсказвам как съм се обадила на Неси за да вида как е и всичко останало,когато гласът на Пол утекна в цялата къща. -Телефонът! Скокнах и отидох в кухнята. -Ало!-от другата страна ми обясниха,че са заловили този психопат Уилям и че Ренесме била добре,просто имала нужда от почивка. -А мога ли да говоря с нея? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 2:48 am | |
| -Няма за какво,Неси.-казах и изтрих с ръкава на ризата носа си.След това се изсмях,а Сем положи ръце на раменете ми. -На мое място щеше да направиш същото.Освен,че си красива си и странна:какви бяха тези хора.Сигурна ли си,че на Мехмед няма да му скимне и той да те отвлича? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Пет Дек 04, 2009 3:23 am | |
| Изкашлях се,намеквайки на момчетата да се изнасят към хола,но те не помръднаха,а насядаха около масата. -Това.Е.Толкова.Вълнуващо!-изписках аз и подскочих.-Върви на лекар и щом разбереш какво се случва с теб веднага ми се обади,става ли? -Емс,Сам каза,че твърде дълго говориш,а няма пари да плаща сметки!-рече,отново напълно откровен Джаред. -Май трябва да затварям! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули | |
| |
|
| |
| Къщата на сем.Ули | |
|