| Къщата на сем.Ули | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Хелан Къстър Members level 3
Брой мнения : 376 Регистрация : 23.08.2009 Age : 31 Местожителство : ФоРкС
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 6:07 pm | |
| -Джаред...-казах аз.-я иди си хвани гадже и ще те видим тогава! Всички се засмяхме без нацупения Джаред. -Хайде де!-усмихнах се и леко бутнах рамото му.-Беше просто шега. Усмивката ми не слизаше от лицето ми и когато той ме погледна не се здъбжа и тай се усмихна.Погледнах телевизора,Янките все още водеха ,а оставаха само 15 минути до края на мача. -Мамка му...-изсъскахме през зъби аз и Пол.Двамата се спогледасме и се засмяхме.Облегнах глава на гърдите на Джейк и той внимателно премести ръката си на кръста ми... -Ще загубиш доста пари....-прошепна ми той. -Ще си ги върна от Джаред...-изкикотих се.-Емили?Кажи нещо.Почти не се обаждаш.... | |
|
| |
∑mily Young ГлОбАл МоДеРаТоР
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 6:12 pm | |
| Когато се съвзех всички ме зяпаха:дори Пол бе отлепил поглед от телевизора. -Емили,какво ти е..?-попита Сам и ме прегърна. -Какво трябва да ми има?-попитах на свой ред.-Просто се замислих дали изключих фурната.Ще ида да проверя за всеки случай. Измъкнах се,дори и малко трудно от мускулестите ръце на Сам и затътрих крака към кухнята. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 6:17 pm | |
| Измъкнах се от прегрътката на Джейк. -ще ида да видя как е.-прошепнах .Той кимна и се върна към гледането на мача. Влазох в кухнята.Емили седеше до печката.Отидох,застанах до нея и сложих къра на гърбът и`. -Добре ли си ,Ем?-попитах я разтревожено.-Имаш ли нужда от нещо? | |
|
| |
Брой мнения : 509 Регистрация : 17.08.2009 Age : 29 Местожителство : Ла Пуш,Вашингтон
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 6:20 pm | |
| Отворих и затворих фурната и се врътнах с лице към нея. -Не,добре съм.-усмихнах се и допълних:-Защо,зле ли изглеждам? От хола се чу ръсенето на мръсни думи и псувни. -Просто се уплаших да не би да съм препекла закуската...Отново ми се свършиха продуктите и няма да има какво да закусат момчетата утре сутрин.-Неловко извъртях поглед и засуках крайчето на косата си. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 6:28 pm | |
| Това ми даде идея. -Какво ще кажеш да ида да напазарувам?Тъкмо ще се утърва от това да им платя баса с извинението,че съм им платила закуската и обяда. Не чаках Емили да ми отговори а направо изскочих от предната врата и с тичане стигнах до най-близкият хранителен магазин.Нямаше ме около 10 минути.Когато се върнах носех две големи торби пъмни с плодове,зеленчуци и други хранителни продукти.Бързо и ловко извадих продуктите от чантите и ги подредих в хладилника. -Готовооо!-казах самодоволно докато затварях вратата на хладилника.-Нали нямаш нищо на против,че взех и половин диня?Бяха евтини и ми се сториха вкусни.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 6:35 pm | |
| По лицето ми пробягна следа от усмивка. -Нямаше нужда,Ели.-Разтворих обятия и се приближих да я прегърна.Стояхме така няколко секунди,когато в кухнята влязоха един по един момчетата. Ембри подуши във вуздуха и възкликна: -Курабийки.Ли.Надушвам.? Къде са? Бързо и ловко се откъснах от ръцете на Елизабет,даже май малко грубо я изблъсках от себе си и застанах пред фурната като Цербер. -Не,те са за закуска.-креснах.Сам се приближи и отново обви ръце около талията ми. -Хайде мила.-примоли се той.-По една за всички.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 7:01 pm | |
| -А не предпочитате ли диня?-попитах ги ,а те само кимнаха-Оставете Ем да си почине! Извадих от хладилника вече изстудилата се диня.Емили ми подаде таво и нож.Сложих динята в тавата и я нарязах. Сложих тавата с динята посредата на масата като предварително в две чинии отделих за мен и Ем.Отидох и и` подадох едната чиния. -Вземи.-усмихнах и` се.-Това ще те ободри. Пол застана до мен със широка усмивка. -Бихме ги!-Извика той и ме прегърна. -Не-невъзможно....АААА ЖЕСТОКО!-извиках и го прегърнах.Джейк леко се раздразни от това,защото застана зад мен и ме дръпна от Пол. -Не се коси!-каза той и повдигна едната си вежда.-Прегрътка между фенове... -Да...споко!Твоя си е!-засмя се Джаред.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 7:13 pm | |
| -Не благодаря,Ели,но наистина се нахраних.-казах на Елизабет,когато ми предложи от динята.Усмивката й изчезна,а лицето й посърна. -Не се засягай,Ели,но яденето наистина не и е любимото занимание.-рече усмихнато Сам. -Така е!-съгласи се Ембри.-Трепе се да ни готви,а тя яде малко. Насилих се да се усмихна и прибрах своят дял във хладилника. -Да не си бременна,Емили?-попита заинтересовано Джаред.-Това си обезателна причина за да не се храниш. Сам се смръщи,готов да фрасне Джаред в лицето. -От къде ти хрумна това,Джаред?!-засмях се на предположението му и спрях ръката на Сам.-И да го крия от вас?! Никога! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 7:27 pm | |
| -Да-Съгласих се с Ем.-Пък ако беше бременна щеше да яде и то много ,и обределено храна.В смисл сладко или солено. Усмихнах се,а момчетата ме гледаха вторачено. -Ти откъде знаеш?-попита ме Ембри. -Аз съм жена забог!И ем го знае!-погледнах го сърдито. Джейк набързо ме прегърна и ми се усмихна.Естествено,че и аз му се усмихнах. -Сериозно,Емили!-обърнах се към нея.-Твърде много готвиш и не ядеш достатъчно.Защо не ме оставиш да те отменя поне за три дена?!-това не беше въпрос...... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 7:32 pm | |
| -А аз какво ще правя през това време?-попитах недоволно.Не исках да се занимавам с друго освен със престой над тенджерите. -Не се впрягай.-каза тихо Сам. Изпуфтях и всички се засмяха. -Попадна на оголена жица,Ели.-рече усмихнато Джейк.-Емили едва ли би се съгласила на това. Кимнах в съгласие и сръгах Сам в ребрата,за да го подсетя да ме пусне. -Продължавам да смятам,че си бременна.-каза Джаред.-...доста си изнервена. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 7:50 pm | |
| -Ах....-въздъхнах победена.-Добре.Печелите. Джейк се засмя и ме целуна по бузата.Замислих се над разговорът ни. -Да не си в цикъл?-попитах я,а момчетата ме погледнаха. -Това би обяснило всичко.-каза спокойно Сам,прегърна Емили и я целуна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 7:57 pm | |
| -Все още не е настъпил моментът.-казах спокойна,обхождайки всички с поглед.Джаред отново изимитира повръщаш звук. -Достатъчно.-изрева Сам.-Ако ти чуя гласът още веднъж ще те изритам от тук. Джаред направи физиономия и заключи уста,след което хвърли настрана въобръжаемият ключ. -Разговорът стигна твърде далеч.-казах след дълго мълчание.-Казах,че нищо ми няма:нито съм бременна нито съм в цикъл. -Е,Елизабет жалко,че няма да раздаваш заплати.-побърза да смени темата Ембри. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 8:16 pm | |
| Изгледах Сам стресната.Той беше мил,но понякога найстина ме плашеше.Да не съм му пред очите ако се ядоса.Потръпнах от мисълта и Джейк го усети.Той се усмихна ,прегърна ме още по-силно и закови лице в косата ми. -Не се тревожи....-прошепна той.Усмихнах се,отдръпнах се леко за да видя лицето му и,нежно и внимателно го целунах по долната устна.Той се усмихна и отвърна на целувката ми. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 8:24 pm | |
| -Аз мисля да си ходя.-рече свъсено Ембри и стана от стола си.-Мама сигурно ме чака с бухалка във ръцете. Джаред издаде няколко гърлени звука,подсказвайки,че и той ще си върви.Все още неможеше да говори. -Успех с разправията..-обърна се Сам към Ембри и му стисна палци.-Наистина му съчувствам,но не разбирам защо просто не каже истината на майка си?! Изгледах как Ембри се изнизва през вратата без никакво желание и с оклюмал нос. -Хич не му е лесно,наистина.Това не става просто ей така:"Мамо,аз съм върколак"-казах със съвсем сериозен тон.-Майка му сигурно ще получи удар като го разбере,а той си няма никого освен нея. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 8:31 pm | |
| -А може и той да получи удър по главата....горкият...-найстина ми стана жал за него,но и се радвах.Той поне има майка която да тревожи , а аз си нямам никой.Гледах го тъжно докато излизаше.Джейк забеляза това. -Не се тревожи за него.-успокой ме той.-По-корав е отколкото изглежда... -Знам...-прошепнах.-Хайде ,момчета!Да оставим Сам и Емили на спокойствие! Настоях и избутах Пол и Джаред към вратата,Джейк беше плътно зад мен. -Извинете ако има нещо.-казах докато ги избутвах през вратата.-Ем,ще намина утре по обяд да те видя.Става ли? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 8:34 pm | |
| -Разбира се!-казах с глас изпълнен с възторг.-Хубаво е когато има кой да ми прави компания. Сам се засмя. -Приготви се обаче да тичаш след нея насам-натам.Хич не я сдържа на едно място. -Лека нощ,Елизабет!-пожелах й,а ръцете на Джейкъб и изнесоха навън. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 8:43 pm | |
| -Лека!-извиках но твърде късно.Джейк вече ме беше изнесъл навън.-Много си гаден! Той се засмя и ме целуна. Лека нощ.-казаха Пол и Джаред и изчезнаха. -Били сигурно спи.Ела у нас.-настоях и го погледнах право в очите. -Добре.-усмихна се той и тръгнахме към домът ми. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 10:50 pm | |
| Пристигнах пред къщата на Сам и Емили.Чувах ,че тя готви.Придвижих се с лекота към входната врата.Почуках и влязох.Все още бях с униформата си която се състоеше от светло кафява риза с къси ръкави ои пришити емблеми на полицията.Дълъг панталон и естествено пистолет,значка,белезници и радио. -Здравей,Ем!-поздравих я с усмивка.Отидох при нея,прегърнах я и седнах на един стол. -Как си днес?-попитах като се опитах да започна разговор.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 11:43 pm | |
| Уверих се,че пилешката ми супа няма нужда от повече разбъркване и седнах на стол срещу Елизабет. -Добре съм.-казах с усминка и махнахпрестилката си -Ако имаш предвид дали настроението ми е същото като снощното,не ...бъди спокойна. Елизабет се ухили и отметна няколко кичура от косата си назад. -Искаш ли кафе или чай? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Съб Авг 29, 2009 11:55 pm | |
| -Един топъл чай ще ми дойде добре.-усмихнах се. Огледах се из кухнята,после надникнах в хола и я попитах очудено. -Момчетата не са ли тук?-тя поклати глава.-А знаеш ли къде са? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Нед Авг 30, 2009 1:36 am | |
| Изненадах се от факта,че питаше мен за това. -Нямам представа.-вдигнах рамене и отдръпнах кичур от косата си зад ухото.-Сутрин Сам излиза и..казва само,че отива със момчетата.Предполагам тичат из гората или наблюдават нещо подозрително.Ти сигурно си по-запозната с това. Сервирах чаша чай във единственият си сервиз и седнах отново на мястото си. -Заповядай чаша шипков чай. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Нед Авг 30, 2009 2:04 am | |
| -Мерси...-казах и отпих от чая...-Нопоследък не споделят много с мен.Снощи Джейк спа при мен,но на сутринта го нямаше. Забелязах как Ем ме изгледа. -Не сме правили нищо.Снощи бях много изморена и както съм легнала съм заспала.Усетих ,че Джейк ме е прегърнал...но това е всичко. Отпих от чая. -Ммм...-въздъхнах ободрена.-Ето това ми трябваше!Благодаря ти,Ем! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Нед Авг 30, 2009 2:14 am | |
| -Няма нищо лошо в това и ако сте правили нещо...по-специално!-Усмихнах се дяволито и си досипах от чайника. -Все пак сте хора,имате си нужди.-Ели за засмя, а аз побързах да последвам примера й.-Не съм ти казвала нищо,защото не ми се е случвало нещо интересно.Имам предвид за това,което ме питаш.-Изсумтях.Държах се като дете,защо не можех да си го кажа направо. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Нед Авг 30, 2009 2:20 am | |
| -Хей!-усмихнах и` се и хванах китката и`.-Не се тревожи. Пуснах китката и си сипах още чай.От давна не сме оставали само двете. -Понякога Сам ме плаши...не знам как....-реших ,че посоката в която тръгнах не е подходяща и затова направих обратен завой.-Мога ли да те питам нещо? Тя само кимна и отпи от чашата си с чай. -Толкова ли е очевидно,че харесвам Джейк? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули Нед Авг 30, 2009 2:56 am | |
| Почти не се задавих,когато чух въпроса й.Закашлях се и оставих чашата на масата. -Какво лошо има в това,че го харесваш?-попитах на свой ред.-Той те харесва ти го харесваш..Какъв е проблемът? Побързах да се усмихна за да разведря обстановката и да звуча,че наистина съм убедителна с отговора си. -Да не би някой да не желае щастието ти с Джейкъб? А какво общо има това със Сам?-Сложих ръка на устата си и се заикнах.Сам ли беше човекът който не одобряваше връзката им?! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на сем.Ули | |
| |
|
| |
| Къщата на сем.Ули | |
|